Tipp: ma névnapja van.
Küldjön neki egy idézetet!     Névnapok: www.nevnap.com
A nap idézete
Feliratkozás a "Nap idézete" hírlevélre
*
*
Kép újratöltése
*

iGoogle modul hozzáadása
Add to Google

2018. február 25.
Szerintem jó dolog a házasság. Kényelmes, biztonságos, meleg, finom, otthonos. Az én feleségem is sűrűn szóba hozza a szakítást. Aztán mégse válik. Talán tudja, hogy nem élném túl, ha elhagyna. Szeretem őt. Már nem mindennap vesz elő az üzekedős hangulat, ritkábban csikorgatom a fogaimat, ha rajtakapom, hogy megszemlél egy másik pasast, vagy őt bámulja meg valaki. Már higgadtan szeretem, mintha megbizonyosodtam volna arról, hogy a kapcsolatunk örök darab.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 24.
A másik személy ellen irányuló harag valójában a saját felelősségem elhárítása az emocionális konfliktusok terén.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 23.
A földön kétmilliárd és néhányszáz millió ember él, így mondják. Tudjad tehát: kétmilliárd és néhányszáz millió esélye van annak, hogy szavadat, cselekedetedet félreértik. Ahány ember él a földön, annyi a félreértés esélye és lehetősége. (...) Az emberi élet végtelen félreértések örök sorozatának körforgása. E félreértések összege az a színes, bonyolult, félelmes és nagyszerű csoda, melynek gyűjtőneve az ember.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 22.
Oly régen és annyira hiányzol, hogy már kívül hordom az idegvégződéseimet.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 21.
A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 20.
A régiek a márványhoz hasonlították a női testet: ez a kép teljesen hamis. A test szépsége éppen az, hogy nem márvány. Mert reszket, remeg, pirul, vérzik. Kemény, merevség nélkül. Fehér, de nem hideg. Megborzong és elbágyad. A test az élet; a márvány a halál.
Beküldő: idézetek.eu
2018. február 19.
Ezt mondják az igazi férfiak: élni tudnék érted!
Beküldő: idézetek.eu
Leiratkozás a "Nap idézete" hírlevélről
*
Kép újratöltése
*