Tipp: ma névnapja van.
Küldjön neki egy idézetet!     Névnapok: www.nevnap.com
A nap idézete
Feliratkozás a "Nap idézete" hírlevélre
*
*
Kép újratöltése
*

iGoogle modul hozzáadása
Add to Google

2018. április 26.
Minden találkozás csak kísérlet a szeretetre.
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 25.
A sors keresztúthoz hasonlít, az irányválasztás mindig félelmetes.
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 24.
Gyöngyhalászok, akik nemcsak magáért a gyöngyért ugranak a mélybe, hanem azért is, hogy másoknak felmutassák: nézd, milyen szép igazságot találtunk! De vajon érték lenne-e a gyöngy, ha valakinek a markában maradna?
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 23.
Az ember él, s csak annyit tud Istenről, mint egy távoli, nagyon hatalmas uralkodóról, akit tisztelni tartozik ugyan, de nincsen hozzá személyes köze. Egy napon megismerkedik Vele. A mi civilizációnkban ez a találkozás néha útszéli körülmények között is történhet, egy kávéházban vagy a földalatti vasúton, mert Isten a profán helyeken talán gyakrabban jelenik meg, mint a templomban.
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 22.
Látható-e, mit tesz hozzám éjről éjre az az egyszerű csoda, hogy velem alszik el, mellettem ébred?! Ha ettől megfosztanának, a halálnál rettentőbb történne velem. Nem mondok, nem mondhatok le róla, hacsak nem ő kéri.
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 21.
Az ember akkor kezd el káromkodni, amikor nincs érve.
Beküldő: idézetek.eu
2018. április 20.
Nincs is olyan szerelem, mint a Rómeó és Júliában. Shakespeare kamuzik, egyébként sem ő írta saját darabjait, hanem Dan Brown, bár ez most mellékes, és vele együtt mindenki más hazug, aki a szerelmet létező valaminek tartja. Azt pedig bírósági tárgyalás nélkül, máglyán kéne megégetni, aki igaz szerelemről hablatyol.
Beküldő: idézetek.eu
Leiratkozás a "Nap idézete" hírlevélről
*
Kép újratöltése
*