Tipp: ma );?> névnapja van.
Küldjön neki egy idézetet!     Névnapok: www.nevnap.com
Témák » Hazugság » Ismeretlen : Felismerés
Felismerés
Amikor odaáll eléd valaki ,aki akarva-akaratlanul felnyitja a szemed......abban a pillanatban csendben összeomlasz! Akkor rájössz ,hogy az életed ezidáig hazugságban élted,hogy az ,akit szeretsz ,az napokon,heteken ,akár hónapokon át hazudott Neked....az nagyon fáj.
Mikor végiggondolod és rájössz ,hogy a kérdéseid ellenére a szemedbe hazudott,mikor Te bíztál benne és bíztál abban is ,hogy őszinte lesz,fáj!
Végigpereg szemed előtt a múlt és összezavarodsz. Keresed a válaszokat...Miért?
Telik az idő és úgy gondolod mindennek a sok hazugságnak talán megvan a miértje,talán csak kegyes hazugság volt részéről ?! Talán csak védeni akart Téged?! Talán félt a reakciódtól?!
Ez mind Lehet! De nem fogadod el,nem tudod! Hisz Te nem hazudtál,egyszerűen naiv módon bíztál és szerettél! Hibáztatod magad. Majd az idő múltával mégis elfogadod és rájössz, ez az Ő gyengesége! Ő az aki fél és elrejti az érzéseit ,hazudik most már saját magának is . Előtérbe helyezi az EGO-t ,egzisztenciát ,ideiglenes „álbarátokat”,feladva ,elfojtva magában érzéseit...Te közben összeszeded magad és élsz,egyre boldogabb leszel,de Ő sosem lesz a megszerzett dolgokkal boldogabb ,hiszen nem vagy ott mellette...
Beküldő: Vivus

Nincs adat!

Új hozzászólás