Tipp: ma );?> névnapja van.
Küldjön neki egy idézetet!     Névnapok: www.nevnap.com
A nap idézete
Feliratkozás a "Nap idézete" hírlevélre
*
*
Kép újratöltése
*

iGoogle modul hozzáadása
Add to Google

2018. május 18.
Az életnek az a sajátossága, hogy életveszélyes.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 17.
Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért. Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 16.
Furcsa dolog ez: titokban hiszünk valamiben, de nem akarjuk beismerni, aztán, amikor valaki más kimondja, akkor dühödten tagadjuk.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 15.
Az emberek nem félnek attól, hogy álmodjanak, és akarják mindazt, amit az életben szívesen csinálnának.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 14.
Az emberek nem igazán tudják, hogy a gyerekek miken mehetnek át.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 13.
Hogy jön be a fény egy házba? Úgy, hogy nyitva vannak az ablakok. És hogy jön be a fény egy emberbe? Úgy, hogy az ajtó nyitva áll a szerelem előtt.
Beküldő: idézetek.eu
2018. május 12.
Belegondolni is szörnyű. Némelyik pasasnak csodatételre van szüksége ahhoz, hogy teljesíteni tudjon. Naná. Mert teljesíteni akar, mert tolmács nélkül fel nem foghatja, mint jelent a szó: szerelem. Amelynél különb afrodiziákum, csodább csoda aligha létezik a föld kerekén. Persze, a szerelem nemcsak ágyi attrakciókat kíván, hanem érzelmieket is. Ez viszont rendkívül fárasztó, ráadásul szívük, lelkük is belefájdulhat. Marad a viperaepe, az őrölt csontok, a tigrispénisz. A futószalag-aktusok. Rászoruló urak! Önöknél az okozza a funkció-zavart, hogy igazából unják az egészet, úgy ahogy van. Hagyják a pokolba a drága lotyókat, keressenek maguknak igazi nőt, aki nem csak porhüvely, de lélek és ész.
Beküldő: idézetek.eu
Leiratkozás a "Nap idézete" hírlevélről
*
Kép újratöltése
*